Buurtvoordeel zonnepanelen

Tegelijk met de buren zonnepanelen kopen biedt voordelen. Want samen oriënteren en offertes vergelijken, geeft meer inzicht in de mogelijkheden. Ecotec Solar geeft bovendien korting op de aanschafprijs als meerdere huiseigenaren tegelijkertijd zonnepanelen kopen. Hoe meer buren meedoen, hoe hoger de korting.

Meerdere daken in de wijk met dezelfde zonnepanelen geeft een mooiere uitstraling

Tijdens informatiegesprekken wordt meer duidelijk voor iedereen

Ruime gelegenheid voor het stellen van vragen

Samen overleggen en vergelijken

Iedere deelnemer ontvangt een aparte offerte passend bij de persoonlijke wensen

Prijsvoordeel kan aanzienlijk oplopen per deelnemer

Zelf een bijeenkomst met de buren organiseren en ontdekken hoe Ecotec Solar daarbij helpt? Download hier onze handige gratis tips voor een succesvolle bijeenkomst.

Met een gerust gevoel genieten van zonne-energie.

“Ik kan meedelen dat ik nu na 2 maanden de zonnepanelen in gebruik te hebben zeer tevreden ben met hoe alles werkt. De opbrengst is boven verwachting. Over de montage en afwerking alle lof. Ecotec bedankt voor de samenwerking.”

Joost van Wagtendonk

“Ik was vooraf nogal argwanend omdat ik veel verhalen hoorde over allerlei “cowboy-praktijken” van leveranciers van zonnepanelen…..maar ben zeer positief verrast door Ecotec. De monteurs hebben keurig werk geleverd en namen alle tijd voor onze vragen. Ook latere telefonische vragen werden uitgebreid beantwoord door medewerkers van het hoofdkantoor. Complimenten!”

Jelle Tjelpa

“Nadat we een huisbezoek hadden gehad ontvingen we een duidelijke offerte met meerdere keuzes. Er werd niets opgedrongen. Montage van de panelen werd zeer netjes en correct uitgevoerd door eigen personeel. Er werd ruim de tijd ervoor genomen en alles werd netjes afgehandeld. Zeker een aanrader dit bedrijf.”

Anita en Aad

“Enorm tevreden met alles. Jullie verdienen een dikke pluim.”

Familie de Widt

Samen oriënteren verplicht niet tot samen beslissen

Door samen de mogelijkheden voor zonnepanelen te onderzoeken, kunt u met elkaar de belangrijke punten bespreken en kwaliteit en prijzen vergelijken. De antwoorden op vragen die anderen stellen, zijn mogelijk ook voor u interessant om te weten.

Samen oriënteren betekent bij Ecotec Solar niet dat u verplicht bent samen te beslissen. Als woningeigenaar ontvangt u een aparte offerte, zodat de installatie past bij uw wensen en situatie.

Ook hoeft u geen directe buren te zijn om tegelijkertijd te investeren in zonnepanelen en in aanmerking te komen voor prijsvoordeel. Het programma Buurtvoordeel Zonnepanelen is ook van toepassing voor buren tegenover elkaar of voor buurtgenoten in uw wijk.

Buurtvoordeel zonnepanelen

50%

We sturen graag de gratis tips Samen met de buren zonnepanelen kopen naar uw mailbox.

Ontdek hoe u ook een bijeenkomst voor uw straat of wijk organiseert om mogelijk tegelijk met uw buren zonnepanelen aan te schaffen. Samen verdiepen in duurzame energie stimuleert de gemeenschappelijkheid en biedt prijsvoordelen.

Waar wilt u de e-mail ontvangen?

Uw gegevens zijn veilig bij ons. U kunt zich via een link in de e-mail op elk gewenst moment afmelden.