Uitgebreide fabrieksgaranties

Solarpanels
De zonnepanelen van Q Cells kennen een prestatiegarantie van 25 jaar! Q Cells geeft u hiermee de zekerheid dat de panelen gedurende deze garantieperiode een bepaalde opbrengst leveren. De prestatiegarantie op de Q Cells panelen bedraagt na 10 jaar > 93%, na 25 jaar is dit > 85%. Indien de prestatie van een van de zonnepanelen buiten deze tolerantie valt, wordt deze kosteloos vervangen door een gelijk danwel gelijkwaardig product.

Inverters
De fabrikanten van omvormers die Ecotec installeert, garanderen overwegend een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar. De omvormers van SolarEdge hebben een standaardgarantie van 12 jaar en de SolarEdge power optimizer 25 jaar. De standaard fabrieksgarantie is -bij het merendeel van de omvormers- uit te breiden naar 25 jaar fabrieksgarantie!

Subconstruction
Solarstell garandeert als fabrikant van onderconstructies een productgarantie van 20 jaar! De fabrikant garandeert dat de door haar geleverde materialen vrij zijn van ontwerp-, materiaal- en fabricagefouten. Indien in de garantieperiode een van deze fouten worden geconstateerd, heeft de koper recht op herstel of vervanging indien herstel onmogelijk is.