+31 88 2054 100 advies@ecotecsolar.eu

Woningen

Geen woningsituatie is gelijk. Dat betekent dat elke oplossing voor zonnepanelen uniek is. In een persoonlijk gesprek stemmen wij uw wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af. Ook op daken van schuren en stallen of een haardhouthok kunnen we onze hoge kwaliteit zonnepanelen  installeren. Ontdek meer over het proces van aanvraag naar oplevering op de pagina Woningen.

Woningen

Recent geïnstalleerde zonnepanelen op woningen in Nederland en België.

Collectieven

Unieke voorbeeldoplossingen in zonnepanelen voor collectieven.

Bedrijven

Voorbeeld installaties op daken en veldopstelling van zonnepanelen voor bedrijven.

Johan Kokx

Bavel / 49x Q-Cells Q-Peak G8+ 340 

Zeer tevreden met het Solar-indaksysteem op mijn Mancave. Het goed doordachte advies en persoonlijke aanpak, de maatwerk voorbereiding en detailcalculatie waren heel professioneel bij Ecotec Solar, ook het montageteam van Ecotec heeft uitstekend werk geleverd. Al met al een heel goed gevoel bij de aanpak met een bijzonder fraai resultaat.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 7.350 kg per jaar

R. Brands

Sprang-Capelle / 32x Q-Cells Q-Peak G5 310

Wij hebben gekozen voor kwaliteit. In de gesprekken waarin wij specifiek zijn ingegaan op de garanties en zekerheden hebben wij bewust gekozen voor Ecotec Solar. Na oplevering zijn we niet alleen tevreden met de geboden kwaliteit en zekerheden maar absoluut ook met het esthetische fraaie resultaat.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 4.800 kg per jaar

Koen van Berlo

Raamsdonk / 35x Q-Cells Q-Peak G8 340

Langere tijd hebben wij nagedacht over zonnepanelen daar onze karakteristieke boerderijwoning nou niet meteen oproept zonnepanelen op de rieten kap te monteren. Uiteindelijk heeft de adviseur van Ecotec Solar ons op een veel beter idee gebracht, een carport annex berging waarvan het volledige dak is voorzien met zonnepanelen. Een fraai en functioneel resultaat waarin wij blij zijn met Ecotec Solar die méér inbrengt als alleen productadvies, meedenkt met de klant en denkt in creatieve realistische mogelijkheden.      

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 5.250 kg per jaar

P.T.J. Thomassen

Prinsenbeek / 16x Q-Cells Q.Peak BLK-G4.1 295 met GSE inroof

Zonnepanelen op onze fraaie woning was nog wel een dingetje. Het esthetische aspect vinden wij een van de belangrijke dingen waaraan de installatie moest voldoen. Uiteindelijk hebben wij van Ecotec Solar een aantal adressen gekregen in de regio waar vergelijkbare installaties staan. De duidelijke adviesgesprekken en de geboden zekerheden hebben ons overtuigd. Het indaksysteem is uiteindelijk een heel mooi en stijlvol geheel geworden met ons dak.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 2.250 kg per jaar

Lennard Zwaard

Zevenbergen / 20x Q-Cells Q.Peak BLK-G5 DUO 310

Voor herhaling vatbaar. Vanaf het eerste contact tot de persoonlijke evaluatie zijn de gesprekken goed verlopen en gemaakte afspraken zijn op tijd nagekomen. Ook op de dag van installatie zelf is alles keurig en op tijd gedaan. Over 1 punt waren we het niet eens, echter is deze ‘klacht’ (wat lang niet zo zwaar was als dat het woord klinkt) zeer correct en persoonlijk afgehandeld. Een prima club die ik een volgende klus weer zo durf toe te vertrouwen.

Van energielabel B naar energielabel A
Door de installatie van zonnepanelen gaat uw energielabel gemiddeld 1 klasse omhoog

Luud Mouws

Wernhout / 27x Q-Cells Q-Peak G4.1 290 M

Zeer tevreden over de oplossing en het resultaat van Ecotec Solar. De goed doordachte persoonlijke aanpak, de beoordeling ter plaatse en de op maat gemaakte detailcalculatie waren heel professioneel. Ook de monteurs hebben uitstekend werk geleverd. Al met al een zeer goed gevoel bij de aanpak van Ecotec Solar. Bijzonder fraai resultaat, gerealiseerd door een bedrijf die absoluut verstand van zaken heeft!

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 4.050 kg per jaar

Karel Pronk

Giessen / 15x Q-Cells Q.Peak G4.1 290 M

Prettig contact, goed advies, dat later ook precies klopte.

Snelle plaatsing door vriendelijke mensen die keurig werk leverden, Kortom, ik ben een tevreden mens!

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 2.250 kg per jaar

Fam.Van den Boom

Nispen / 12x Q-Cells Q.Peak G4.1 295 M

Correct, duidelijk en nakomen van gemaakte afspraken. Goed eerste informatiegesprek met de benodigde voorbeelden en foto’s van projecten. Uitleg over de werking van zonnepanelen en de werkwijze bij aanvraag offerte en uitvoering.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 1.800 kg per jaar

Mr. L. Habex

Brasschaat, België / 20x Q-Cells Q.Peak G4.1 290 M

Topbedrijf met solar knowledge! Bij Ecotec is ‘afspraak 100% afspraak’. Bedrijf met Duitse kwaliteits- producten tegen absolute concurrerende prijs. Zeer professionele montage door aangename monteurs.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 3.000 kg per jaar

R. Vink

Oud Turnhout, België / 14x Q-Cells Q.PEAK DUO BLK-G5 310

Onze keuze voor groene energie was een logische die aansluit op onze natuurcamping. Omdat wij het geheel ook een natuurlijke uitstraling wilde meegeven die overeenkomt met de omgeving hebben wij gekozen voor een houten buitenverblijf met een dak van zonnepanelen. Dat is groene energie in een natuurlijke omgeving. Veel van onze gasten zijn erg enthousiast over de groene energiekeuze die helemaal in lijn is met de omliggende natuur.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 2.100 kg per jaar

B.J. Proper

Hoogstraten, België / 38x Q-Cells Q.Peak DUO G8

Na gedegen en duidelijk advies hebben wij het besluit genomen om te kiezen voor een veldopstelling in onze tuin. Een duidelijke projectuitwerking met ‘artist impression’ en gespecificeerde detailcalculatie heeft ons kunnen overtuigen van de juiste keuze. Uiteindelijk heeft het fraaie eindresultaat onze verwachtingen overtroffen.

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 4.800 kg per jaar