Waarom Ecotec Solar?

De mensen achter Ecotec Solar hebben allemaal een bepaalde kijk op het leven, maar omdat we niet allemaal hetzelfde zijn, is die kijk bij iedereen net even anders.

Onze werknemers met kinderen kijken door de ogen van hun kroost naar de toekomst. Welke bijdrage leveren we nu om onze kinderen en kleinkinderen straks op een gezonde planeet te laten leven? Zijn we zuinig genoeg op de natuur? Kunnen we de fossiele brandstof niet vervangen door groene energie? Natuurlijk denken onze mensen ook na over hun spaargeld. Investeren in een duurzame toepassing levert na een paar jaar meer op dan sparen bij de bank.

Natuurlijk denken onze mensen ook na over hun spaargeld en kosten. Een reserve besteden aan een duurzame toepassing levert na een paar jaar meer op dan sparen bij de bank. Of besluiten nu toch extra te investeren in een nieuw huis bespaart direct op de energiekosten.

Hoewel al onze mensen begaan zijn met het milieu, vragen andere werknemers zich vooral af hoe ze kosten kunnen besparen om hun lasten te beperken, bijvoorbeeld omdat ze onlangs een eigen huis hebben gekocht.

Met onze diverse uitgangspunten ontdekten we dat onze doelen verenigbaar zijn. Bovendien hebben we een aspect gemeen: we hechten waarde aan hoge kwaliteit. Om die reden werken we het liefst zo duurzaam mogelijk, tegen betaalbare prijzen en voeren we alle stappen van het proces volledig in eigen beheer uit.

  • We focussen alleen op duurzame energie van de zon. Dat houdt ons scherp in ons vakgebied.
  • We leveren alleen innovatieve zonnepanelen met hoogwaardige technologie voor een ongekende hoge prestatie.
  • Onze zonnepanelen komen uit Duitsland. Dat heeft als voordelen korte transporttijden en uitstekend voorraadbeheer.
  • We hebben adviseurs in dienst die zowel de technische als financiële kennis in huis hebben om met uw wensen en onze mogelijkheden de meest optimale en fraai ogende installatie te ontwerpen.
  • Onze eigen gecertificeerde installateurs werken nauw samen met onze adviseurs, waardoor maatwerk ook echt leidt tot creatieve oplossingen.
  • We zijn transparant in onze informatievoorziening, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
  • We bieden de meest uitgebreide garanties in de markt voor de installatie, de opbrengst en het vakmanschap.

Om wat voor reden u ook kiest voor uw eigen opgewekte stroom, we begrijpen dat uw afwegingen heel persoonlijk zijn. Met ons diverse team kunnen we u uitstekend helpen. Meer informatie over onze aanpak vindt u op deze pagina.

Maak een afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we u precies uit waar een installatie van zonnepanelen uit bestaat en wat het u oplevert. Uiteraard heeft u voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak. We helpen u graag.