+31 88 2054 100 advies@ecotecsolar.eu

Zonnepanelen installeren doen we bij Ecotec Solar in 5 stappen

Voordat we bij u zonnepanelen installeren, hebben we een goed beeld van uw wensen. We adviseren u over de mogelijkheden en geven u transparante en realistische informatie over de kosten en opbrengsten. Natuurlijk vergeten we uw garanties niet en bekijken we of u in aanmerking komt voor subsidie.

Vragen als: ‘Hoe lang gaan de zonnepanelen mee’, ‘Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?’, ‘Wat is salderen?’ en ‘Hoe moet ik de btw terugvragen?’ komen in elk persoonlijk gesprek terug. We realiseren ons dat de informatie overweldigend kan zijn. Daarom nemen we u graag zorgen uit handen.

STAP 1

Kennismaken

Het maakt niet uit of u via een collectief bij ons terechtkomt of dat u voor uw woning of bedrijfspand een dakscan doet via onze website. Wij beseffen dat u veel informatie nodig heeft om een passende keuze voor zonnepanelen te kunnen maken. 

Op basis van uw eerste contact met ons, maken we een globale dakscan en sturen we een initiële offerte. Is de aanvraag en informatieverstrekking naar wens, dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

STAP 2

Persoonlijk gesprek

Tijdens ons bezoek inventariseren we eerst uitgebreid uw wensen. Met deze informatie leggen we u alvast een aantal mogelijkheden voor. Natuurlijk informeren we u over subsidies en garanties en heeft u ruimschoots de gelegenheid om uw vragen te stellen.

STAP 3

Uitgebreide offerte

In een uitgebreide offerte leggen we u een of meer conceptontwerpen voor. Met geavanceerde software berekenen we uw opbrengst. De bijbehorende berekeningen voor uw investeringsbedrag, technisch rendement, terugverdientijd, etc. worden uitgebreid uitgelegd. Na enige tijd bellen we u om te informeren of u verdere vragen heeft. Besluit u om ons de opdracht te gunnen, dan sturen we u de opdrachtbevestiging en plannen we de installatie. Ook helpen we u met het aanvragen van subsidiedan moet en de financiering bij SVn Energiebespaarlening.

STAP 4

Installatie

Onze gecertificeerde monteurs komen op de afgesproken dag de zonnepanelen op uw dak plaatsen en de eventuele aanpassingen in de meterkast verzorgen. Ook zorgen ze dat u toegang krijgt tot het digitale platform voor inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen.

STAP 5

Monitoren

We vinden het belangrijk dat u na de installatie tevreden blijft over uw zonnepanelen. Na enige weken informeren we naar uw bevindingen. Ook monitoren en analyseren we de prestaties. Leveren uw zonnepanelen minder op dan wij berekenden? Dan betalen we u het verschil terug*.

* De opbrengstgarantie is geldig voor een bepaalde periode en een naar behoren functionerend systeem. 

Liever direct contact met onze medewerkers?

Op onze website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Wilt u liever direct met een van onze medewerkers spreken om een vraag te stellen of een afspraak te maken? Bel met +31 88 2054 100.