Zonnepanelen met een ongekend hoge prestatie

De zonnepanelen die Ecotec Solar levert zijn van Duitse topkwaliteit. Van buitengewoon hoge kwaliteit panelen mag u een hoog rendement en een opbrengstgarantie verwachten. Dat is precies wat we u bieden.

Kwaliteit zonnepanelen kopen leidt tot verhoogde opbrengst

Onze Duitse partner Q Cells ontwikkelde de Q.ANTUM Photovoltaik Technologie. Zonnecellen van conventionele crystalline panelen zijn voorzien van een laag silconen en een aluminium contactlaag. De Q.ANTUM technologie voegt hier een power reflector laag aan toe. Samen met de functionele nano-siliconen laag werkt deze samen als een optische spiegel. De zonnestralen die reflecteren (en in eerste instantie niet omgezet worden in stroom) kaatsen weer terug in het systeem en leveren alsnog energie.

Opbrengst onder reële omstandigheden

De technologie van QCells zonnepanelen is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren onder reële omstandigheden. Niet alleen testen in een laboratorium, maar ook buiten bij een lage stralingsintensiteit zoals bijvoorbeeld zonsopkomst en -ondergang of bij bewolking laten zien dat Q.ANTUM een maximale opbrengst levert. Tot wel 17% hoger dan zonnepanelen van andere fabrikanten. Daarmee kunt u met minder panelen hetzelfde resultaat behalen.

De kwaliteit uit zich in onze garanties. Naast 25 jaar fabrieksgarantie (opbrengstgarantie), heeft u bij Ecotec Solar ook een ongekende kWh-garantie met money-back van 10 jaar. Meer hierover leest u op de pagina ‘Garantie’.

Vragen over de unieke technologie?

Heeft u vragen over de unieke technologie van onze zonnepanelen of wilt u een afspraak maken? Vul op onze pagina Contact‘ uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.