Zonnepanelen bij uw organisatie? Van aanvraag tot oplevering!

In nagenoeg alle gevallen is het rendabel om met zonnepanelen voor bedrijven of organisaties duurzame zonne-energie op te wekken. Ecotec Solar heeft een ‘proven track record’ in het bouwen van grote PV-systemen voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Overweegt u een PV-installatie op het dak van uw bedrijfspand? Wij adviseren u over de verschillende PV-installaties, uw investering, het technisch rendement en terugverdientijd. Dit advies onderbouwen wij met een geavanceerd onderzoek. Daarnaast geven wij u de mogelijkheden aan van de aantrekkelijke subsidie voor grootverbruikers.

Conceptontwerp + investeringsbegroting

Tijdens een persoonlijk gesprek en een bezoek aan het pand waar u de PV-installatie wilt laten plaatsen, stemmen wij uw wensen en technische mogelijkheden op elkaar af.
U ontvangt vervolgens een uitgebreide projectuitwerking. Hierin staat onder meer:

 

  • Conceptontwerpen van de PV-installatie met positionering van de zonnepanelen, de kabelrouting, de locatiebepaling van omvormers, etc.
  • Analyse en calculatie van zoninstraling en rendement gebaseerd op de ligging en positie van uw pand. Uiteraard wordt de wind-stormlastcalculatie en de mogelijke slagschaduw tot in detail berekend op basis van de ligging, hoogte, obstakels en omgeving van uw pand. De berekeningen worden in beeld gebracht met satellieten die gekoppeld zijn aan onze door TU-Delft ontwikkelde Solarsoftware.
  • Advies over de optimale keuze van parallelle verbinding of serieschakelingen met eventuele multi-tracks stringverdelingen, elektrotechnisch ontwerpen en een gecalculeerd ballastplan (bij platdakconfiguratie)
  • Datasheets met uitvoerige specificaties van de solar panels, inverters, loggers, uitbreidingsgroepenkasten en schakelautomaten.

SDE++ subsidie stimuleert duurzame energie

Grootverbruikers met een aansluiting van >3 x 80A kunnen gebruikmaken van de SDE++ subsidie. De subsidie Stimuleringsregeling Duurzame Energie Productie heeft als doel de productie van duurzame energie te stimuleren. Daaronder valt ook de installatie van zonnepanelen. Voor veel bedrijven, instellingen en organisaties is de SDE++ een populaire subsidie. Het kent een omvangrijk budget en compenseert het verschil in de kostprijs van duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie. De SDE++ wordt verstrekt over een periode van 15 jaar en heeft jaarlijks twee openstellingsrondes, in het voorjaar en het najaar.

Grootschalige SDE++ projecten

Ecotec Solar heeft vele grootschalige zonnepanelen projecten gerealiseerd, waarbij gebruik is gemaakt van de SDE++ subsidie. Wilt u de installatie van zonnepanelen voor uw onderneming, instelling of organisatie realiseren én daarbij gebruikmaken van een SDE++ subsidie? Wij denken en calculeren graag met u mee om zo het optimale rendement te halen.

We stellen met veel zorg onze ontwerpen en investeringsbegrotingen op. Onze klanten koppelen terug dat ze met deze projectuitwerking een duidelijk beeld kregen van de totale investering, opbrengst en voordelen. We beseffen dat het uitzoeken van de juiste zonnepanelen voor uw investering voor u intensief en tijdrovend is. Ecotec Solar ontzorgt u vanaf het moment dat u contact opneemt tot aan de nazorg na de installatie. We zijn er om u te helpen en elke vraag die u heeft te beantwoorden.

Maak een afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we u precies uit waar een installatie van zonnepanelen uit bestaat en wat het u oplevert. Uiteraard heeft u voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak. We helpen u graag.

VvE Beukenhof
VvE Beukenhof
14:42 20 Jan 21
Installatiedatum 8 april 2020Als VvE bestuur hebben we meerdere PV-installateurs uitgenodigd voor een advies van een... PV-installatie voor onze VvE in Breda. Na alles geëvalueerd te hebben was het ons vrij snel duidelijk, Ecotec Solar springt er in advies, transparantie, kwaliteit en duidelijkheid bovenuit. Ook de uitwerking van de investeringsbegroting was duidelijk en in een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De bouw van de complete installatie is naar onze volle tevredenheid verricht. De monteurs hebben keurig gewerkt en nadat de werkzaamheden afgerond waren, is alles netjes opgeruimd. Een bedrijf dat doet wat het belooft. Vanaf het 1e gesprek een goed gevoel bij gehad en dat was dus terecht!read more
P Thomassen
P Thomassen
14:30 20 Jan 21
Installatiedatum 17 mei 2019Wij wilde op onze fraaie woning geen standaard zonnepanelen dus dan kom je bij... indaksystemen. Echter op zoek naar een ter zake kundig bedrijf was het nog niet zo eenvoudig een bedrijf met kennis en ervaring te vinden. Uiteindelijk via-via bij Ecotec Solar terecht gekomen en na meerdere adviesgesprekken te hebben gehad met een van hun specialisten was het ons duidelijk, Ecotec Solar moet dit gaan doen! Het resultaat voldoet geheel aan onze verwachting en we zijn dan ook content met het resultaat.read more
R Vink
R Vink
14:18 20 Jan 21
Installatiedatum 31 augustus 2019Voor onze natuurcamping zijn wij lokaal langere tijd op zoek geweest naar groene... elektra in eigen beheer die past in de natuuromgeving. Uiteindelijk via een kennis uitgekomen in Nederland bij Ecotec Solar. Meteen na het eerste adviesgesprek was het ons duidelijk, zij begrijpen onze wensen!! Uiteindelijk van begin tot het einde alle lof voor hun prestatie. Bij Ecotec is "afspraak 100% afspraak"! Bedrijf met Duitse kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijs. Zeer professionele montage door aangename monteurs. Als tip zou ik mee willen geven duidelijker de verschillen van 1-fase en 3-fase omvormer te vertellen.read more
Landmeetkunde Timmermans B.V.
Landmeetkunde Timmermans B.V.
12:44 20 Jan 21
Installatiedatum 24 januari 2020De keuze voor Ecotec Solar was niet om de hoek hier in Friesland maar wel veruit de... best genomen beslissing uit meerdere aanbieders. Met bedrijf aan huis zijn wij grootverbruiker van stroom en waren zonnepanelen een voor mij logische stap naar verduurzaming. Uiteindelijk is het een fieldsetup geworden in een fraaie full black uitvoering met Duitse zonnepanelen van Q Cells. Het resultaat mag er zijn en wij zijn dan ook uitermate gelukkig met de keuze voor deze professionele partij uit Brabant.read more
Jan Braspenning
Jan Braspenning
19:41 05 Jan 21
Na meerdere offertes uiteindelijk gekozen voor zonnepanelen van Ecotec.Mijn ervaring is dat zij bijzonder deskundig,... oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn.En ook niet onbelangrijk is, dat hun prijs/kwaliteit verhouding zeer concurrerend is, maar wel voornamelijk vanwege de kwaliteit.Zowel het persoonlijk onderhoud, de montage en de aftersales zijn voor ons naar grote tevredenheid verlopen.Hun slogan “wij zijn pas tevreden, als u dat bent” hebben zij volledig waargemaakt.Met dank aan het team van Ecotec Solar.Jan BraspenningSt. Willebrordread more
John Slegers
John Slegers
12:00 05 Jan 21
Na lang wikken en wegen besloten om zonnepanelen te nemen. Diverse offertes vergeleken en gekozen voor EcoTec. Mede... omdat zij zonnepanelen leveren waar 25 jaar product garantie op zit. Daarnaast hebben ze een goede prijs kwaliteit verhouding. Installatie van de 11 panelen was zeer vlot verlopen. Binnen 4 uur waren de twee vriendelijke en behulpzame monteurs klaar met hun werk en werkte het systeem prima. Alles is netjes gemonteerd en afgewerkt. Ook krijg je goede begeleiding bij het terug vorderen van de BTW. Echt een aanrader.read more
Cassim Leeuwenburgh
Cassim Leeuwenburgh
19:37 04 Jan 21
Na ruimschoots onderzoek gedaan te hebben naar verschillende leveranciers in gesprek gegaan met een tweetal partijen.... Ecotec was het meest transparant in zijn werkwijze maar vooral ook in de kosten, terugverdientijd enz. Enorm vriendelijke medewerkers en vakbekwame installateurs. Ben je van plan zonnepanelen aan te schaffen dan beveel ik Ecotec ten zeerste aan.read more
Next Reviews