Zonnepanelen voor collectieven? Van aanvraag tot oplevering!

Collectieve aankopen voor zonnepalen leveren consumenten diverse voordelen. Het initiatief ligt bij een onafhankelijke partij die de leverancier beoordeelt en u krijgt een prijsvoordeel door grootschalig inkopen. Ecotec Solar werkt met diverse gemeentes en woningcorporaties samen, waarbij we in elk traject maatwerk installaties leveren.

Uit ervaring weten we dat het belang van de eindgebruiker van grote betekenis is. In de samenwerking met gemeentes en woningcorporaties staat ontzorgen centraal; wij nemen relevante zaken uit handen, zoals het uitzoeken van subsidie- en financieringsmogelijkheden. Wij beseffen dat advies en voorlichting hierbij van onschatbare waarde is. Tijdens een informatieavond informeren we geïnteresseerden en kunnen ze kennismaken met onze organisatie. 

Steeds meer mensen zien kansen in het opwekken van zonne-energie voor woningen. Doordat zonne-energie collectieven gezamenlijk inkopen, ontstaan prijsvoordelen in materiaal en montage, waardoor zonnepanelen voor iedereen betaalbaar worden.

Voorbeeld projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor collectieven afgerond. Voorbeelden van gerealiseerde collectieve trajecten vindt u op de pagina ‘Gerealiseerde projecten’.

Heeft vragen over een mogelijke samenwerking of wilt u een afspraak inplannen met een van onze medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uiteraard nemen we de Covid-19 maatregelen tot 1,5 meter afstand in acht. Ook tijdens een telefonische afspraak of een beeldgesprek kan onze medewerker u uitstekend adviseren en nemen we uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Voor collectieven organiseert Ecotec Solar ook webinars. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we u precies uit waar een installatie van zonnepanelen uit bestaat en wat het u oplevert. Uiteraard heeft u voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak. We helpen u graag.