Zonnepanelen op uw woning? Van aanvraag tot oplevering!

Investeren in zonnepanelen doe je niet zomaar. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en te weten wat de opbrengsten zijn voor natuur en portemonnee.

Overweegt u een installatie van zonnepanelen op het dak of de garage van uw woonhuis of een systeem als veldopstelling? Wij adviseren over de aanschaf, terugverdientijd en het technisch rendement. Daarnaast begeleiden wij u bij de btw-teruggave en de aanmelding bij uw energieleverancier.

Bezoek op locatie en uitgebreide offerte

Voor advies en een offerte op maat bezoeken wij graag uw woning of de locatie waar u de zonnepanelen wilt plaatsen. In een persoonlijk gesprek stemmen wij uw wensen en de technische mogelijkheden op elkaar af. Onze uitgebreide offerte ontvangt u binnen enkele werkdagen. Hierin staat onder meer:

 

  • Een digitaal ontwerp met een legplan voor de zonnepanelen
  • Een analyse van de zoninstraling en schaduwinval van uw woning
  • Een advies over de juiste keuze van parallelle verbinding of serieschakelingen met eventueel multi-tracks stringverdeling, een elektrotechnisch ontwerp en een ballastplan bij platdakconfiguraties
  • Een specificatieoverzicht van de zonnepanelen, omvormer, montage en benodigdheden
  • Te verwachten opbrengst en terugverdientijd!

Uiteraard nemen we de Covid-19 maatregelen tot 1,5 meter afstand in acht. Ook tijdens een telefonische afspraak of een beeldgesprek kan onze medewerker u uitstekend adviseren en nemen we uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Voor collectieven organiseert Ecotec Solar ook webinars. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we u precies uit waar een installatie van zonnepanelen uit bestaat en wat het u oplevert. Uiteraard heeft u voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. Maak vandaag nog een afspraak. We helpen u graag.

Voorbeelden van recente installaties

In de afgelopen jaren hebben wij vele woningprojecten voor onze klanten gerealiseerd.
Ontdek de diverse toepassingen en creatieve oplossingen op de pagina Zonnepanelen in de buurt.

Breskens

10x Bauer EcoPower BR 275 6MB-5

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 3.350 kg per jaar

Sint Philipsland

28x Canadian Solar CS6K 295 MS

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 3.500 kg per jaar

Ulicoten

15x Canadian Solar SC6K 275 M

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 2.000 kg per jaar

Breskens

6x Canadian Solar SC6K 275 M

Afname in Co2 uitstoot van tenminste 900 kg per jaar

Installatie door specialisten

Het installeren van zonnepanelen is specialistisch werk. Elke situatie vraagt om maatwerk. Ecotec Solar werkt met eigen installateurs die alle kennis en ervaring in huis hebben om uw panelen vakkundig op uw dak te installeren en het elektrowerk tot in de puntjes te verzorgen.

Verplichte aanmelding installatie

Om energie terug te kunnen leveren, meldt u de installatie en het vermogen aan op energieleveren.nl. Deze website is een initiatief van alle netbeheerders en speciaal opgezet om alle productie-installaties in Nederland te registreren. De aanmelding is eenvoudig. Onze duidelijke handleiding begeleidt u door de stappen.

De netbeheerder is verantwoordelijk voor een stabiele energievoorziening. Steeds meer huishoudens en bedrijven plaatsen zonnepanelen. De zonnepanelen hebben direct invloed op de stabiliteit van het elektriciteitsnet. Om te kunnen garanderen dat u probleemloos energie kunt blijven opwekken, terugleveren en gebruiken, is de aanmelding van zonnepanelen belangrijk. Zo kan de netbeheerder vervelende storingen voorkomen. Het aanmelden van de zonnepanelen bij de netbeheerder is verplicht.

Elektriciteitsmeter

Vervolgens verrekent de energieleverancier de energie die u heeft terug geleverd met de energie die u heeft verbruikt . Na de aanmelding van uw installatie controleert de netbeheerder ook of uw meter geschikt is. Als dat niet het geval is, krijgt u kosteloos een slimme meter aangeboden.

We stellen met veel zorg onze offertes op. Onze klanten koppelen terug dat ze met de informatie uit onze offerte een afgewogen beslissing konden nemen. We beseffen dat het uitzoeken van de juiste zonnepanelen en een betrouwbaar bedrijf voor u intensief en tijdrovend is. Ecotec Solar zal er alles aan doen om u te ontzorgen. Dat geldt voor het geven van informatie tot aan de nazorg na de installatie. We zijn er om u te helpen en elke vraag die u heeft te beantwoorden.

Vragen over de unieke technologie?

Heeft u vragen over de unieke technologie van onze zonnepanelen of wilt u een afspraak maken? Vul op onze pagina Contact uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.